Over ons

Begoña

Mijn naam is Begoña, ik ben Spaanse en ik kom uit de regio Alicante. Mijn passie is koken en deze passie heb ik kunnen ontwikkelen in mijn horecawerk gedurende meer dan 20 jaren. Ik ben extrovert en ik hou er van om mijn kennis van paellarecepten te delen met jullie. Dit alles terwijl wij een gezellige workshop paella maken doen bij jullie thuis.

Ik spreek een beetje Engels en Nederlands, maar we kunnen ook samen Spaans oefenen tijdens de workshop. Ik woon in de omgeving van Benidorm.

Christel

Mijn naam is Christel. Ik woon sinds augustus 2018 met mijn gezin in Spanje. De eerste reden om te gaan wonen in Spanje is het goede klimaat. In Nederland heb ik gewerkt als jurist voor de Nederlandse overheid. Ik heb veel interesse in de Spaanse cultuur en Spaanse keuken. Daarom is koken met Begoña een geweldige mogelijkheid om meer over de Spaanse keuken te leren.

Ik spreek Nederlands, Spaans, Engels, Duits en een beetje Frans. Ik woon in de omgeving van Benidorm.

https://www.instagram.com/chrisholthuizen/?hl=nl